KERST MENU
ANTIPASTI
– Vitello Tonnato Dun gesneden kalfsvlees bedekt met een romige tonijnsaus en kappertjes – of
– Bon bon di carpaccio al tartufo nero Bonbon van carpaccio met ricotta en truffel
PRIMO / Voorgerecht
– Margherita tartufo Pasta gevuld met ricotta en truffel – of
– Tortelloni con Stracciastella di Bufala (V) Pasta gevuld met buffel stracciastella in een tomatensaus met aubergine
SECONDO
– Arosto di vitello Kalfslende in de oven gegaard met wijn saus
– Branzino in crosta di patate e mandorle Zeebaarsfilet met een korst van aardappel en amandel
Tutti i secondi sono accompagnatti da contorno di patate al rosmarino al forno e caponata die verdure
Bij alle hoofdgerechten zijn aardappeltjes met rozemarijn en diverse groente uit de oven
DESSERT
– Tiramisù Huisgemaakte Tiramisu
– Delizia a Limone Huisgemaakt citroentaartje
€45 p.p (min 2 pers)
Heeft u liever een vegetarisch gerecht of heeft u andere dieetwensen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!
Natuurlijk kunnen wij bij dit kerstmenu een aantal prachtige wijnen verzorgen. Vraag bij uw bestelling naar de mogelijkheden.
Bestellen kan uiterlijk tot zaterdag 21 december, afhalen van bestellingen kan op dinsdag 24 december tot 14:00 uur. Daarna zijn wij gesloten.