Over ons

Over ons

over ons

 

“Heb lief, geniet van het leven en let niet op de kilo’s”; is een motto die hoort bij de Italiaanse cultuur en leefwijze.
Kortom: FATE L’AMORE NON FATE LA DIETA!!.
Wanneer je weleens in Italie geweest bent dan heb je dit ervaren.
Waar je in verschillende landen gevuld wordt met fastfood en kant en klaar maaltijden.
Kun je in Italie op elk moment kun je genieten van de meest lekkere verse en gezonde gerechten, wijnen en delicatessen.

Elpidio Morosini heeft met zijn Enoteca en Osteria in het centrum van Voorburg deze ervaring naar Nederland gebracht. Heel de dag kun je genieten van de Italiaanse leefwijze. Zo kun je sochtends vroeg rustig wakker worden en genieten met de sterkste italiaanse koffies. En geniet de rest van de dag van de meest smaakvolle lekkere italiaanse gerechten en delicatessen welke worden begeleid met echte italiaanse wijnen. Met zijn concepten creert de uit Napels afkomstige Elpidio een unieke Italiaanse beleving.

In Nederland is het leven comfortabel. We kennen veel vakantiedagen, hebben goed onderwijs en een goede gezondheidszorg. Wel worden de meeste mensen geleefd door hun werk, hun sport, al hun activiteiten die de dagen vullen. En die momenten, de momenten van rust, zoals bij het wakker worden en tijdens het eten… Dat zijn de momenten om te genieten en om in alle drukte en stres te relativeren.

Elpidio probeert met zijn Enoteca en Osteria bij te dragen aan deze momenten.. Maar Elpidio gaat nog een stap verder!! Met verschillende workshops en cursussen brengt hij de volledige Italiaanse leefwijze naar Nederland. Je leert naast de alle culinaire geheimen ook de italiaanse cultuur en de taal!!
..Want het leven in Nederland is al comfortabel en nu gaan we ook nog eens genieten!

FATE L’AMORE NON FATE LA DIETA!!

 

osteria

In onze Osteria kun je genieten van de meest smaakvolle lekkere Italiaanse gerechten en wijnen.

Bezoek onze Osteria!

 

ENOTECA

Naast het brede assortiment aan delicatessen en wijnen, kunt u bij Elpidio ook heerlijke koffie en verse broodjes nuttigen (to go is ook mogelijk).

kom langs bij osteria elpidio!

Ons Team

Ons Team

ons Team

In Italië kun je bij een Osteria heerlijk genieten van Italiaanse smaken en lekkere gerechten van dagverse producten. De uit Napels afkomstige Elpidio Morosini veroverde Voorburg al enige jaren geleden met Elpidio Enoteca. De afgelopen jaren heeft hij zijn concept verder uit gewerkt met een typisch Italiaanse Osteria midden op de Herenstraat van Voorburg waar Elpidio samen met zijn Italiaanse team zijn gasten smaakvol wil verrassen.

Italiaanse heerlijkheden voor een zakelijke lunch of een hele catering voor een privé diner, een verjaardagsfeest, een huwelijk of een ander event? Elpidio verrast zijn gasten graag met typisch verse Italiaanse specialiteiten voor take away of een hele catering op maat.

Je bent van harte welkom!

 

founder

ELPIDIO MOROSINI

founder

 

ROBERTA SOTTOFERRO

MANAGEr

LUIGI FLORIO

EXECUTIVE CHEF – OSTERIA